Dreams & Teams

  • Paskelbta: 2023-04-01
  • Kategorija: Renginiai

     Kovo 29-31 dienomis susivienijo Visagino „Žiburio“ pagrindinės mokyklos ir Draugystės progimnazijos Svajonių komandos. Koordinuojamos mokytojų Antoninos Kozlovskajos ir Loreta Čižienė Dreams&Teams įtraukė 6-7 klasių moksleivius į aktyvią „Sportas-menas“ veiklą. Nors mokiniai iš pradžių su nepasitikėjimu žiūrėjo į juos sukvietusius, bet po renginių visų akys švytėjo ir apsikabinimų bei padėkų netrūko.
     Pasak komandos narių, įspūdžiai apsako viską: „Labai patiko, susipažinome su naujais žmonėmis, išmokome rasti bendrą kalbą su žmonėmis kalbančiais kita kalba, dingo baimė šnekant lietuviškai“ (Karolina).
     „Dienos praleistos kartu su Dreams&Teams suteikė daugiau pasitikėjimo savimi, supratimą, kad susivienijus galima pasiekti visus savo tikslus. Per dienas praleistas kartu atradau savo kūrybingumą ir norą kurti toliau“ (Viktorija).
     „Dreams&Teams projektas buvo kitoks, nei įprasta. Nežinojau, ko tikėtis, tad tikrai nenusivyliau. Patiko bendravimas su organizatoriais, įtraukimas ir visiška laisvė organizuojant, rengiant ir vykdant pačias veiklas, bendravimas ir kuriamas ryšys su komanda. Aplinkinių palaikymas kartu sprendžiant bendrus sunkumus labai padėjo suprasti, kad pasistengus galima rasti bendrą kalbą su visais. Procese pasimokiau daug, rezultatais likom patenkinti!“ (Miglė).
     Linksmos estafetės „Bankas-kalėjimas“, susipažinimas „Kamstryk“, sporto ir meno priemonių „rūšiavimas“, dėlionės iš meno pasaulio, edukacija „Mano kepurytė kiečiausia'“, saldūs pyragai, arbata, sultys, sveikuolių javinukai ir t.t. tai tik užrašai, o emocijos ir įspūdžiai liko neapsakyti. Ačiū Svajonių komandoms ir Kasparas Šileikis  Nerijus Miginis  Paulius Martinkėnas už nuostabų projektą.

Nuotraukos:
Antonina Kozlovskaja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos