Projektas „Žingsnis po žingsnio“ – bendradarbiavimas su Visagino vaikų darželiais „Gintarėlis“ ir„Auksinis gaidelis“

  • Paskelbė : Olga Gorbun
  • Paskelbta: 2023-03-02
  • Kategorija: Renginiai

     Daugelį metų Draugystės progimnazija bendradarbiauja su vaikų darželiais „Gintarėlis“ ir „Auksinis darželis“. Sausio ir vasario mėnesiais šių darželių parengiamųjų grupių auklėtiniai ir pedagogai turėjo galimybę smagiai praleisti laiką mūsų mokykloje. Progimnazijos mokytojai šiltai sutiko būsimuosius mokinius, organizavo trumpas ekskursijas po mokyklą.
     Būsimi pirmokai stebėjo integruotą gimtosios kalbos ir muzikos pamoką pirmoje klasėje. Dalyvaudami pamokos veikloje, atsakydami į mokytojų klausimus, atlikdami įvairias veiklas priešmokyklinukai pasijuto tikrais mokiniais. Dar vieną įtraukiančią pamoką mūsų mažiesiems svečiams organizavo informacinių technologijų mokytojos metodininkės Olga Gorbun ir Natalja Markelova. Mažyliai mokėsi dirbti su kompiuteriais, atliko įvairias veiklas.
     Susitikę su progimnazijos bibliotekininke Larisa Chrečkova, priešmokyklinukai sužinojo, kodėl svarbu skaityti knygas. Atsakydami į viktorinos klausimus, jie galėjo pasitikrinti savo žinias apie vaikų literatūros kūrinius ir jų autorius. Vėliau mažyliai apsilankė mokyklos sporto salėje, mokėsi žaisti krepšinį, susipažino su įvairiomis sporto šakomis ir išbandė jų elementus.
     Tikimės, kad rugsėjo 1-ąją mūsų mažieji bičiuliai taps tikrais „Draugystės“ progimnazijos mokiniais.
Pradinių klasių mokytojos M. Aplevič, T. Mankevič, N. Furašova

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos