Mokytojų diena

  • Paskelbė : Olga Gorbun
  • Paskelbta: 2023-10-06
  • Kategorija: Renginiai

     Spalio 5 d. Visagino Draugystės progimnazijoje tradiciškai buvo paminėta Mokytojų diena. Tą dieną, vos tik peržengę mokyklos slenkstį, mokytojai buvo pasitikti su gėlėmis ir mokinių sveikinimais. Progimnazijos fojė skambėjo muzika, o televizoriaus ekrane buvo rodomi specialiai mylimiems mokytojams sukurti filmai.
     Progimnazijoje vyko savivaldos diena, pamokas 1-7 kl. vedė aštuntų klasių mokiniai ir progimnazijos abiturientai. O gerbiami mokytojai staiga tapo mokiniais, jiems taip pat prasidėjo pamokos ir buvo įteikti užduočių lapai. Kabinetuose jų laukė kūrybinės ir meninės užduotys – išdalintuose lapuose reikėjo sukurti progimnazijos reklamą, išmokti šiuolaikinio šokio judesius, sukurti pasakas, spręsti  rebusus ir dalyvauti viktorinose. Tai „mokiniams“ padaryti sekėsi puikiai, o jų kūrybingumas pranoko lūkesčius.
     Po pertraukos progimnazijos fojė vėl užliejo muzikos ir dainų garsai, scenoje pasirodė mokyklos mokiniai, atėję pasveikinti mokytojų. Nuotaikinga šventinė diena tęsėsi aktų salėje, kurioje mokytojų laukė nuostabus koncertas ir progimnazijos virtuvėje iškepti šventiniai obuolių pyragai.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos