Visagino švietimo pagalbos tarnyboje įvyko konferencija

  • Paskelbė : Olga Gorbun
  • Paskelbta: 2024-05-30
  • Kategorija: Renginiai

     Gegužės 30 dieną Visagino švietimo pagalbos tarnyboje įvyko įspūdinga konferencija, kurioje dalyvavo Visagino mokyklų fizikos, biologijos ir chemijos mokytojai kartu su savo mokiniais. Šios konferencijos metu mokiniai pristatė savo projektinius ir tiriamuosius darbus, dalinosi įgyta patirtimi bei aptarė mokslo naujienas ir įdomybes.
     Mūsų progimnazijai atstovavo stipri 8b klasės komanda Nika Pyrčak, Jaroslav Pyrčak, Viktorija Zacharčuk. Komandos nariai papasakojo apie savo fizikos pamokas, kurios yra ne tik įdomios, bet ir labai kūrybiškos. Jie pristatė savo tyrimus, kuriuos atlieka pamokų metu bei pasidalino patirtimi apie neseniai organizuotą ypatingą pamoką.
     Gegužės 27 dieną jie organizavo unikalią pamoką 2a klasėje „Fizika kitaip“. Šios pamokos metu pradinių klasių mokiniams parodė, kad fizika gali būti labai įdomi ir netgi stebuklinga. Aštuntokai pademonstravo įvairius eksperimentus ir tyrimus, kurie pradinukus tiesiog sužavėjo.
     Ši konferencija sustiprino mokinių ir mokytojų ryšį, suteikė galimybę jauniesiems fizikams pasidalinti savo žiniomis bei įgūdžiais. Tokio pobūdžio renginiai yra svarbūs mokiniams, padeda ugdyti kūrybiškumą, skatinti domėjimąsi mokslu bei stiprinti bendruomenės dvasią.
Nika, Jaroslavas ir Viktorija yra puikus pavyzdys, kaip vyresnių klasių mokiniai gali prisidėti prie miesto ugdymo įstaigų švietimo tobulinimo bei įkvėpti jaunesnius mokinius domėtis mokslu. Jų pristatymas ir veikla neabejotinai paliko neišdildomą įspūdį tiek mokiniams, tiek mokytojams.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas