„Olimpinis mėnuo 2022“

     Kiekvienai projekto temai pažinti buvo skiriama po savaitę, kurios metu dalyviai kartu su organizatoriais ir specialistais dalyvavo smagiai paruoštose užduotyse  pamokų, pertraukų metu ir kartu su tėveliais namuose. Pradinukus mankštintis pakvietė superherojus Ąžuolas Didysis ir olimpiečiai Mėnesį mokiniai bendravo su mūsų  šalies olimpiniais čempionais. Sužinojo daug įdomių ir naudingų dalykų apie fizinį aktyvumą ir sveiką mitybą, sveiką gyvenimo būdą ir įvairias sporto šakas.
     Šią savaitę, skirtą komunikacijos temai, vyko vaizdo konferencijos su olimpiečiu kanojų irkluotoju Henriku Žustautu (spalio 12 d. 9:00 val.), su olimpiete lengvaatlete Diana Zagainova (spalio 12 d. 9:50 val.), su irklavimo olimpiniais medalininkais Andrejumi Olijniku, Mindaugu Maldoniu, biatlono pasaulio čempionu Maksimu Fominu.
     Daug įspūdžių paliko susitikimas su mūsų Visagino olimpiniu prizininku kanojininku rungtyje Jevgeniju Šuklinu. Sportininkai papasakojo apie savo pasiekimus sportinėje karjeroje, atsakė į vaikų klausimus, dalijosi sėkmės paslaptimis. Susitikimai buvo kupini neišsenkančio optimizmo, nepaprasto pozityvumo ir nepaliko abejingų.

Nuotraukos:
Valentina Vinogradova

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos