Lietuvos kariuomenės dienos minėjimas

  • Paskelbė : Olga Gorbun
  • Paskelbta: 2022-11-24
  • Kategorija: Renginiai

     Lapkričio 23-oji – Lietuvos kariuomenės diena. Draugystės progimnazijoje ji buvo paminėta patriotinės dainos konkursu. Nuo pat ryto mokykloje jautėsi pagyvėjimas, kažkur skubėjo ir kažko ieškojo pasipuošę mokiniai, tai šen, tai ten pasigirsdavo lietuviška daina – vyko paskutinės repeticijos. Populiariausios spalvos – geltona, žalia, raudona – jų tą dieną buvo neįprastai daug.
     13 val. prasidėjo konkursas. Pirmieji pasirodė 5-6 kl. mokiniai. Vertinimo komisija ir žiūrovai buvo nustebinti atlikėjų išradingumu ir nuoširdumu, kūrinių įvairove. 7-8 kl. mokiniams tuo metu vyko trumpa Lietuvos kariuomenės istorijos pamoka. Vėliau klasės pakeitė veiklas. Pasibaigus pasirodymams, teko paplušėti komisijai, vadovaujamai direktoriaus pavaduotojos ugdymui G. Gusakovienės. Po trumpo, bet karšto aptarimo buvo paskelbti nugalėtojai: III vieta – 5b ir 8b klasės, II vieta – 7a klasė, I vieta – 6b klasė.
     Sveikiname nugalėtojus! Nuoširdžiai dėkojame šventės iniciatoriams ir organizatoriams – lietuvių kalbos mokytojoms D. Bagdonienei, A. Ribokienei, A. Legeikienei, A. Patašovai, R. Malinauskienei, A. Viliūnienei, A. Kakštienei, I. Lemešienei. Didelį ačiū tariame 5-8 kl. auklėtojams ir direktoriaus pavaduotojai ugdymui I. Steponėnienei už jų indėlį į šventės organizavimą. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos