Dėl mokinių priėmimo į Visagino savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklas

  • Paskelbė : Olga Gorbun
  • Paskelbta: 2023-01-19
  • Kategorija: Pranešimai

     Informuojame, kad nuo 2023 m. priėmimas į Visagino savivaldybės bendrojo, ikimokyklinio ugdymo ir neformaliojo švietimo bei sporto įstaigas vykdomas tik centralizuotai – per Asmenų registravimo į švietimo ir sporto įstaigas informacinę sistemą.
Vaikų tėvai (globėjai, rūpintojai) prašymus teikia prisijungdami prie Asmenų registravimo į švietimo ir sporto įstaigas informacinės sistemos https://mr.visaginas.lt (prisijungimas vyksta per elektroninius valdžios vartus). Prašymo teikėjas vienu metu gali rinktis ne daugiau kaip dvi ikimokyklinio ugdymo arba bendrojo ugdymo įstaigas, įrašant jas pirmumo tvarka.
     Pagrindinis prašymų priėmimas į pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo klases 2023–2024 mokslo metams vyks iki 2023 m. balandžio 15 d., vėliau vyks papildomas priėmimas tik į laisvas vietas klasėse.
Informacija dėl vaikų/mokinių priėmimo į neformaliojo švietimo ir sporto įstaigas (įskaitant ir ikimokyklinio ugdymo) bus paskelbta artimiausiu metu.
     Kadangi šiuo metu vyksta klasių komplektavimas 2023-2024 mokslo metams, atliekama įstaigų duomenų tvarkytojų autentifikacija, prašytume gyventojus iki sausio 25 d. vaikų neregistruoti.   

https://visaginas.lt/naujienos/del-mokiniu-priemimo-i-visagino-savivaldybes-bendrojo-ugdymo-mokyklas/7289

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos