Kalėdinių ir Naujametinių elektroninių atvirukų konkursas 2023!

  • Paskelbė : Olga Gorbun
  • Paskelbta: 2023-12-20
  • Kategorija: Didžiuojamės

     Lapkričio 13 – gruodžio 8 dienomis vyko Kalėdinių ir Naujametinių elektroninių atvirukų konkursas.
     Savo darbus pristatė: VKMA Animacijos studijos „Juodas katinas“ ugdytiniai (mokytoja Katsiaryna Ahryzka), Visagino Draugystės progimnazijos mokiniai (mokytojos Natalja Markelova, Olga Gorbun), Visagino „Gerosios vilties“ progimnazijos mokiniai (mokytoja Nataliya Kosiak), Visagino „Žiburio“ pagrindinės mokyklos mokiniai (mokytoja Anastasija Muchajeva), Visagino technologijos ir verslo profesinio mokymo centro mokiniai (mokytoja Galina Severina).
     Dėkojame mokiniams ir jų mokytojams, kad dalyvavote konkurse, pasidalinote savo kūrybiškumu ir puikiomis idėjomis.
Sveikiname konkurso nugalėtojus:
VKMA Animacijos studijos „Juodas katinas“ ugdytinis Jonas Bieliauskas (9 m.) gavo Visagino savivaldybės mero Erlando Galaguz paskatinimą.
Visagino Draugystės progimnazijos ugdytinis Artemij Kostrukov (11 m.)  gavo Visagino  savivaldybės vicemerės Aleksandros Grigienės paskatinimą.
VKMA Animacijos studijos „Juodas katinas“ ugdytinė Iveta Pavlovič (10 m.) gavo Visagino savivaldybės administracijos direktoriaus Virginijaus Andriaus Bukausko paskatinimą.
     Džiugu, kad tai jau tapo tradicija ir mūsų mokinių darbais bus sveikinama ne tik miesto įstaigos ir gyventojai, bet ir Visagino savivaldybės partneriai ir draugai.

https://vkma.lt/kalediniu-ir-naujametiniu-elektroniniu-atviruku-konkurso-2023-nugaletojai/

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos