Konferencija „Mano šeimos istorija – dalelė Visagino miesto istorijos“

  • Paskelbta: 2022-06-03
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 30 d. vyko Visagino miesto pradinių klasių mokinių ir mokytojų konferencija „MANO ŠEIMOS ISTORIJA – DALELĖ VISAGINO MIESTO ISTORIJOS“. Mūsų progimnazijai konferencijoje atstovavo 1a klasės mokiniai J. Golubev ir A. Lečickij. Jie papasakojo konferencijų dalyviams savo šeimų istorijas.

     Jevgenijaus Golubevo senelis – buvęs statybininkas, garsus Visagino miesto fotografas, daugelio fotografijų parodų organizatorius. Šeimos nuotraukų albume galima rasti įdomiausias mūsų miesto gyvenimo   akimirkas. Berniukas su tėvais parengė ir pateikė stendinį pranešimą apie Visagino miesto statybą.

    Andrejaus Lečickio senelis kadaise dirbo atominės elektrinės statyboje ir kultūros namuose „Banga“, o dabar mokytojas muzikos mokykloje. Andrej į konferencija atsinešė senelio pagamintą gitarą ir pristatė šeimos parengtas video interviu apie šios gitaros ir savo šeimos istoriją.

    Mūsų pirmokai – konferencijos dalyviai įgijo pirmą vešų pasirodymų patirtį. Ši konferencija jiems parodė, koks svarbus kiekvieno žmogaus indėlis, kuriant miesto gerovę.

Nuotraukos:
Valentina Vinogradova, Jelena Lečickaja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos