Edukacinio projekto pristatymas

     Birželio 15 dieną MO muziejuje vyko projekto „Vizualinio mąstymo mainai mene ir mokymosi procese“ baigiamoji konferencija „Kultūra + švietimas“. Konferencijos metu kalbėta apie kultūros ir švietimo bendradarbiavimo poreikį ir galimybes, profesionalių kūrėjų, menininkų pagalbą mokytojams kuriant šiuolaikišką ugdymosi aplinką ir turinį, ugdant mokinių kompetencijas. Konferencijos metu MO muziejaus ir Draugystės progimnazijos komanda pristatė mokykloje vykusį edukacinį projektą ,,Vizualinio mąstymo strategijos taikymas literatūros pamokose“, projekto metu vykusias veiklas, atlikto projekto tyrimo rezultatus, pasidalino projekto pasiekimais, patirtimi, įspūdžiais. Draugystės progimnazijai atstovavo septintų klasių mokiniai Nikita Chmelevskij, Viačeslav Goršanov, Anastasija Tkač, Ulyana Vaynyus ir lietuvių kalbos mokytoja A. Legeikienė. Projektą pristatyti pavyko puikiai, pats pristatymas buvo kūrybingas ir konferencijos dalyvių įvertintas nuoširdžiais plojimais bei padėkomis.
     MO muziejaus direktorė M. Ivanauskienė ir A. Legeikienė šį projektą, jo metu įgytas patirtis, įžvalgas apie kultūros ir švietimo sąveikas pristatė LRT radijo laidoje ,,Ryto allegro“.
     Draugystės progimnazijos bendruomenė dėkoja MO muziejui ir Britų tarybai už nuostabią galimybę dalyvauti šiame projekte.
     Siūlome pažiūrėti konferencijos įrašą - https://mo.lt/ivykiai/konferencija/.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos