Respublikinis kūrybinių darbų konkursas „Mozaika“

  • Paskelbta: 2022-06-06
  • Kategorija: Konkursai

     Mūsų progimnazijos mokiniai – respublikinio kūrybinių darbų konkurso „Mozaika“, skirto teorinei-praktinei konferencijai ,,Vaiko sveika gyvensena šiandien – galimybės ir perspektyvos 2022“, dalyviai.

     Balandžio – gegužės mėnesiais mūsų 1-4 klasių mokiniai dalyvavo Klaipėdos „Vyturio" progimnazijos organizuotame kūrybinių darbų konkurse „Mozaika“. Šio konkurso tikslas - skatinti vaikus domėtis sveika mityba ir sveika gyvensena, integruoti turimas žinias ir gebėjimus į kūrybinę veiklą, originaliai panaudojant klijavimo ir dėliojimo technikas. Užduotis -  iš sveikų maisto produktų A4 formato lape  sudėlioti mozaiką ir ją nufotografavus nusiųsti konkurso organizatoriams.

     Per klasės valandėles mokiniai sužinojo daug įdomių dalykų apie sveiką gyvenseną, naudingus produktus, sveiką maistą ir tinkamą  mitybą, o kūrybinius darbus atliko namuose drauge su tėveliais. Į Klaipėdą iškeliavo kruopų, daržovių, vaisių mozaikos, vaizduojančios įvairius paveikslus, gyvūnus ir net transporto priemones. Kviečiame svetainės skaitytojus pasigrožėti pradinių klasių mokinių ir jų tėvelių sukurtais darbais.

     Nuoširdžiai dėkojame tėveliams už pagalbą ir aktyvų dalyvavimą konkurse.

Sveikiname nugalėtojus kūrybinių darbų, skirtų Respublikinei teorinei-praktinei mokinių konferencijai „Vaiko sveika gyvensena šiandien – galimybės ir perspektyvos 2022“

1a kl. mokytoja Valentina Vinogradova

Projekto koordinatore Draugystės progimnazijoje – visuomenės sveikatos  specialistė Tatjana Svitko

Nuotraukos:
V.Vinogradova, T,Svitko, 1-4 kl. mokininų tėvai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos